Spokojnie. Projektuje się wzmacniacz 150-200 W w podobnym pudełku ze stosownymi LPF i automatycznym ich przełączaniem. LPF-y mam już zaprojektowane. Ugrzęzłem trochę na płytce PA, a właściwie na zabezpieczeniach wzmacniacza od zbyt dużego poziomu mocy wejściowej i SWR od strony wyjścia. Powoli poradzimy. Na brak zajęć nie narzekam - czeka jeszcze do montażu na dachu rotor AZ-EL i zestaw anten X-Cross Yagi do łączności sat. Nie mam zdrowia, aby w takie temperatury ganiać po dachu (zresztą chyba nikt by nie miał). Póki co ,,strzykło" coś w krzyżu w poniedziałek rano i siedzę na zwolnieniu i na tabletkach, zmieniając co 15 minut pozycję.
W temacie obudów to mam już w zasadzie komplet chętnych na następną partię, ale kilku kolegów rzuciło akces i poza znakiem nie mam nic - a prosiłem o adresy mailowe, adresy do wysyłki i telefony. Nie będę wymieniał znaków, ale proszę o uzupełnienie informacji - jeżeli naprawdę Wam zależy. Jeżeli nie to czekam 2 dni i tych niezdecydowanych usuwam z listy, bo blokują miejsce innym.
GREG jak Twoje BPF-y. Ogarnąłeś?
W temacie obudów to mam już w zasadzie komplet chętnych na następną partię, ale kilku kolegów rzuciło akces i poza znakiem nie mam nic - a prosiłem o adresy mailowe, adresy do wysyłki i telefony. Nie będę wymieniał znaków, ale proszę o uzupełnienie informacji - jeżeli naprawdę Wam zależy. Jeżeli nie to czekam 2 dni i tych niezdecydowanych usuwam z listy, bo blokują miejsce innym.
GREG jak Twoje BPF-y. Ogarnąłeś?
Bogdan