Wrzuciłem ten materiał bo napisałeś że chcesz porównać wielkość wsadu. Teraz widać że jest znaczna różnica. Można też policzyć cykle programu i zobaczyć jakiego ma spida .
Oczywiśie przeczytałem uważnie co sz. kol. Adam napisał - całkiem zgrabnie i do rzeczy.
Ja ruski rok się już zbieram do tego magicznego C ale jak spojrzę na te nawiasy to mnie coś wykręca na lewą stronę i odkładam temat
W szkole tego nie uczyli - uczyli za to Basica i Logo na Spektrusiach.
Co do całego tematu - odniosłem wrażenie że autor chciał właśnie zwrócić uwagę na środowisko
w jakim powstał ten oscyl a nie na sam aparat. Więc dysputy o srodowisku nie są tak całkiem OT
Oczywiśie przeczytałem uważnie co sz. kol. Adam napisał - całkiem zgrabnie i do rzeczy.
Ja ruski rok się już zbieram do tego magicznego C ale jak spojrzę na te nawiasy to mnie coś wykręca na lewą stronę i odkładam temat
W szkole tego nie uczyli - uczyli za to Basica i Logo na Spektrusiach.Co do całego tematu - odniosłem wrażenie że autor chciał właśnie zwrócić uwagę na środowisko
w jakim powstał ten oscyl a nie na sam aparat. Więc dysputy o srodowisku nie są tak całkiem OT
tylko na FM UKF -> Just True Sound Hi-Fi