26-07-2014, 5:49
Witajcie Koledzy,
Zakładając wątek nie sądziłem, że będzie się cieszył takim zainteresowaniem. Po prostu M0NKA założył wątek na jednym z forów w UK jako ciekawostkę, a ja założyłem tutaj wątek jako ciekawostkę do ciekawostki
Nie mam drukarki 3D i w sumie to mnie powstrzymuje przed zrobieniem tego TRX-a, bo poza tym to małe kompaktowe urządzenie, które miło by było mieć na biurku, szczególnie do pracy terenowej. Czy mogę prosić o filmy na youtube z już uruchomionych konstrukcji? Bardzo chętnie zobaczyłbym alternatywne wykonania w stosunku do oryginału.
Pozdrawiam, Marcin
Zakładając wątek nie sądziłem, że będzie się cieszył takim zainteresowaniem. Po prostu M0NKA założył wątek na jednym z forów w UK jako ciekawostkę, a ja założyłem tutaj wątek jako ciekawostkę do ciekawostki
Nie mam drukarki 3D i w sumie to mnie powstrzymuje przed zrobieniem tego TRX-a, bo poza tym to małe kompaktowe urządzenie, które miło by było mieć na biurku, szczególnie do pracy terenowej. Czy mogę prosić o filmy na youtube z już uruchomionych konstrukcji? Bardzo chętnie zobaczyłbym alternatywne wykonania w stosunku do oryginału. Pozdrawiam, Marcin